Veelgestelde vragen (FAQ)

Op deze pagina staat informatie over veelgestelde vragen over diverse onderwerpen binnen Vrijdaggevoel. We hebben een pagina voor bewoners (dat is deze pagina) en een pagina specifiek voor een KvK postadres. Lees hieronder meer over. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je van harte.

FAQ voor bewoners

Deze FAQ of ook wel veelgestelde vragen zijn alleen van toepassing voor bestaande klanten of bezoeker. Alle vragen kan je bekijken via de klanten AVG omgeving. Je zult hier geen vragen vinden die betrekking hebben op bepaalde procedures voor inschrijvingen of ook andere zaken als je nog geen klant bent. Nieuwe klanten adviseren wij direct te kijken op de pagina van de desbetreffende dienst.

Staat je vraag er echt niet bij?

We doen ons uiterste best alle vragen die vaak te stellen hier te beantwoorden. Staat je vraag er niet bij.

Bel ons tijdens kantooruren. Wij beantwoorden graag je vragen. Maak de juiste keuze in het keuzemenu. Hiermee kunnen wij jou snel en goed helpen. Dit voorkomt ongemak. 


Je kan ook gebruik maken van de chat. Die kan men rechtsonder in de website vinden. De chat is dagelijks meer dan 16 uur actief en je hebt binnen enkele minuten antwoord!


Tenslotte kan je ons mailen. Gebruik het contactformulier op deze pagina. Wij reageren tijdens kantooruren doorgaans binnen 24 uur.

Stel hier jouw vraag...