Maatschappelijke zetel huren en vergaderzalen

Maatschappelijke zetel huren in Antwerpen?

✅ Prestigieuze locatie 

✅ Hartje van Antwerpen (2000)

✅ Eigen toegangssleutel (24/7 toegang)

✅ Altijd 100% inschrijfgarantie

✅ Registratieadres KBO

Maatschappelijke zetel huren?

✅ Prestigieuze locatie 

✅ Loop afstand van Antwerpen Centraal

✅ Eigen toegangssleutel (24/7 toegang)

✅ Altijd 100% inschrijfgarantie

✅ Registratieadres KBO

Virtueel kantoor

Vanaf

€24,75

U bespaart €9,75 per maand!

 • Maandelijks opzegbaar
 • Volledig inschrijfadres ter afscherming privéadres
 • Binnen 24 uur actief
 • Zakelijk ontvangstadres
 • Registratieadres KBO
 • Geen kosten voor scannen/digitaliseren van post
 • Vaste prijs: nooit een verhoging zolang u klant blijft
 • U blijft altijd €24,75 per maand betalen
 • Betaal slechts €24,75 p/m + bespaar altijd €9,75 p/m
 • Geen waarborg van toepassing
Aanvragen
Beste keuze!

Maatschappelijke zetel

Vanaf

€75,-

U bespaart €44 per maand!

 • Na 12 maanden maandelijks opzegbaar
 • Volledig inschrijfadres ter afscherming privéadres
 • Binnen 24 uur actief
 • Zakelijk ontvangstadres
 • Registratieadres KBO
 • Geen kosten voor scannen/digitaliseren van post
 • Vaste prijs: nooit een verhoging zolang u klant blijft
 • Goedkoopste zetel van Vlaanderen
 • Betaal slechts €75,- p/m i.p.v. €119,- p/m
 • Geen waarborg van toepassing
Aanvragen


Wilt u een professionele uitstraling voor uw onderneming, maar wilt u niet veel geld spenderen. Kies dan snel voor ons jaarlijkse pakket. U betaald slechts €75,- per maand voor een A-locatie in Antwerpen. De wijziging van de maatschappelijke zetel / statutaire zetel is al binnen 24 uur afgerond. Een maatschappelijke zetel verplaatsen zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling maar, het schermt ook uw privéadres af. 
Eigen postbus bij een maatschappelijke zetel

Een eigen postbus bij uw maatschappelijke zetel

Zodra u uw zetel wijzigt en bij ons inschrijft, krijgt u uw eigen postbus. Dit betekent dat uw zakelijke correspondentie altijd veilig en direct toegankelijk is. Onze service biedt u de zekerheid van een betrouwbaar adres en de flexibiliteit om uw post op elk gewenst moment op te halen. Uw postbus staat geregistreerd op een A-locatie in Antwerpen (2000). Ontvang uw post overal en altijd. Binnen één werkdag wordt al uw post kosteloos digitaal beschikbaar gesteld in een online omgeving. Met deze service kunt u snel en efficiënt toegang krijgen tot al uw zakelijke correspondentie, waar u ook bent.

24/7 toegang met je eigen toegangssleutel

Als u een statutaire zetel bij ons huurt, bieden wij u de optie om een eigen toegangssleutel te verkrijgen. Dit geeft u 24/7 toegang tot ons pand en uw persoonlijke postbus. Zo heeft u altijd en overal toegang tot uw zakelijke correspondentie, wat flexibiliteit en gemak biedt voor uw vennootschap. Met onze betrouwbare en toegankelijke dienstverlening bent u verzekerd van een professioneel vestigingsadres dat volledig aansluit bij uw zakelijke behoeften. Voor de toegangssleutel betaalt u een borg van €100. Als u besluit om de toegangssleutel in te leveren, dan krijgt u uiteraard de borg terug.
Maatschappelijke zetel verplaatsen

Maatschappelijke zetel verplaatsen / huren voor een (nieuwe) vennootschap?

Bij Staete Vrijdaggevoel is het gemakkelijk en eenvoudig om een maatschappelijke zetel Antwerpen (2000) te huren. Door uw statutaire zetel te verplaatsen kunt u uw werk en privé gemakkelijk gescheiden houden. Bovendien beschikt u hierdoor op een centrale A-locatie voor uw post, boekhouding en hier kunt u uw gasten ontvangen.

✅ Prestigieuze locatie

✅ Al vanaf €75,- per maand (jaarbetaling)

✅ Professionele uitstraling

✅ Privéadres wordt afgeschermd

✅ Volwaardige zetel

Vrijblijvende offerte

Binnen 5 simpele stappen uw maatschappelijke zetel Antwerpen (2000) huren

Maatschappelijke zetel stap 1

Kiest uw gewenste dienst en de betaaltermijn

Onderaan aan deze pagina kiest u het gewenste pakket. Maak de keuze voor uw betaaltermijn. Wenst u liever per maand of jaarlijks te betalen met extra korting. Verder is er geen verschil in service of aanbod. U krijgt altijd alles zowel bij een maandpakket als ook bij de jaarbetaling.

Maatschappelijke zetel stap 2

Vul het bestelformulier in en betaal uw eerste maand(en) (of direct 1 jaar met korting)

Om u als klant bij Vrijdaggevoel te mogen verwelkomen dient u uw eerste betaling in orde te maken. Hiermee verifieert u dat het om een echte aanvraag gaat. Geen zorgen, u heeft 100% inschrijfgarantie. Lukt inschrijven niet, dan krijgt u uw betaling gewoon terug.
Maatschappelijke zetel stap 3

Voorzie Staete Vrijdaggevoel van alle informatie voor uw aanvraag

Na uw eerste betaling kun u direct uw aanvraag verder verwerken. U kunt aangeven of het gaat om een nieuw op te richten bedrijf / stichting of dat u een bestaand bedrijf / stichting wilt verhuizen naar het adres van Vrijdaggevoel. Binnen 24 uur ontvang u van ons uw overeenkomst.
Maatschappelijke zetel stap 4

Richt uw bedrijf op of verhuis uw bedrijf naar uw nieuwe maatschappelijk zetel

Met de overeenkomst kunt u vervolgens uw bedrijf direct inschrijven op het inschrijfadres van Staete Vrijdaggevoel. Dit doet u eenvoudig met de verhuisformulieren (bij een bestaand bedrijf) of door een afspraak te maken bij de KBO (voor een nieuw op te richten bedrijf).
Maatschappelijke zetel stap 5

Kies hoe Vrijdaggevoel uw post dient te verwerken

Nadien u zich bij Staete Vrijdaggevoel heeft ingeschreven, kunt u aangeven hoe we uw post dienen te verwerken. Wil u dat we de post doorsturen? Wilt u de post digitaal ontvangen of komt u de post zelf ophalen bij onze locatie? Alles is mogelijk.

Voordelen van maatschappelijke zetel huren bij Staete Vrijdaggevoel

zakelijk is zakelijk

Zakelijk = zakelijk

  Scheiding van zakelijk en privé. Zo blijft privé ook echt privé door de diensten bij Staete Vrijdaggevoel. Hierdoor wordt uw privéadres afgeschermd.
Gratis digitaliseren

Gratis digitaliseren

Overal en altijd uw post kunnen ontvangen. Standaard binnen 1 werkdag  (en kosteloos) al uw post digitaal beschikbaar in een online omgeving

24/7 toegang

24/7 toegang

Met onze unieke eigen batches heeft u 24/7 toegang tot uw locatie. U kunt met uw batch uw eigen postkast openen en vergaderzalen en kabinetten betreden.
Voortaan maar 1 adres

Voortaan maar 1 adres

Nooit meer uw adres wijzigen, dit scheelt administratief werk. Verhuist men privé en krijgt men een andere woonst, veranderd er zakelijk niets.


Professionele uitstraling

Professionele uitstraling

Voortaan altijd een professionele uitstraling naar klanten en dat op een A-locatie in Antwerpen met alle faciliteiten die men verwacht.


Kwaliteit en prijs

Prijs/kwaliteit

Een goede prijs/kwaliet verhouding. Een maatschappelijke zetel huren voor een gunstige prijs met flexibele voorwaarden en mogelijkheden.


Vervanging postkamer

Vervanging postkamer

Ontmoet de moderne versie van de traditionele postkamer, waarin een scanservice beschikbaar is om al uw fysieke post te digitaliseren.

Eigen postvakken

Eigen postvakken

Eigen postvakken waar u als onderneming uw papieren, laptop of andere zakelijk kan opbergen. Beveiligd met een eigen digitale tag-key.
Veilige locatie

Veilige locatie

Een locatie die 24/7 bewaakt is met slimme technieken en camera's. Niemand kan de locatie betreden of verlaten zonder digitale sporen.

Maatschappelijke zetel Antwerpen

Een maatschappelijke zetel Antwerpen huren op een A-locatie?

Staete Vrijdaggevoel combineert service, technologie, prijs en een A-locatie in één. De locatie van Staete Vrijdaggevoel is te bereiken via zowel Bourlastraat als ook de Tabakvest. U kunt een maatschappelijke zetel huren op een A-locatie in Antwerpen met zicht op het oude historische pand van de Nationale Bank van België en de Leopoldplaats/Leopoldstraat die het verkeer de laatste meters het oude centrum van Antwerpen brengt. Op nog geen minuut lopen ligt Hotel Botanic Sanctuary Antwerp, Louis Vuitton, Breitiling en het bekende toneelhuis. Binnen enkele minuten stappen staat men op De Meir & de Keyserlei, is men bij het centraal station van Antwerpen en ook de Stadsschouwburg en de vogeltjesmarkt op zondag zijn minder dan enkele minuten stappen. 

Maatschappelijke zetel als eenmanszaak

Heeft u een eenmanszaak en wilt u zich bij ons inschrijven? Dan raden wij aan om een KBO-vestigingsadres / virtueel kantoor bij ons te huren in plaats van een statutaire zetel. Wij raden dit aan omdat het wijzigen van een statutaire zetel meer gericht is op vennootschappen. Het inschrijven en/of huren van een KBO-vestigingsadres is zeer eenvoudig. Zodra u bij ons ingeschreven staat, kunt u gemakkelijk via My Enterprise uw KBO-vestigingsadres wijzigen. Hierdoor staat u niet alleen op een A-locatie ingeschreven, uw privéadres staat ook afgeschermd. Hierdoor krijgen uw privégegevens meer privacy. Mocht u vragen hebben tijdens het proces, dan staan wij voor u klaar.


De wijziging maatschappelijke zetel komt altijd in het Belgisch staatsblad. Het Belgisch Staatsblad fungeert als het officiële kanaal voor het publiceren van wetgeving, koninklijke en ministeriële besluiten, evenals andere officiële mededelingen. Door de wijziging van de maatschappelijke zetel in het Staatsblad te publiceren, wordt deze informatie openbaar gemaakt en wordt de geldigheid ervan bevestigd. Hierdoor is het voor eenmanszaken idealer om alleen een virtueel kantoor te wijzigen. Deze wijziging hoeft niet vermeldt te worden in het Belgisch Staatsblad.

Ervaringen van Vrijdaggevoel klanten

Ervaringen van Vrijdaggevoel klanten

Wijzigen maatschappelijke zetel vennootschap

Heeft u een vennootschap en bent u op zoek naar een locatie waar u een statutaire zetel kan huren? Bij Staete Vrijdaggevoel bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het proces om uw zakelijke zetel te wijzigen of te verplaatsen. Wanneer u ervoor kiest om uw vennootschap bij ons in te schrijven, profiteert u niet alleen van een prestigieus adres op een A-locatie in het bruisende centrum van Antwerpen (2000), maar ook van onze expertise en ondersteuning gedurende het gehele proces. Hierdoor wordt niet alleen uw privéadres afgeschermd, maar krijgt uw vennootschap ook een professionele uitstraling.

Het verschil tussen een maatschappelijke zetel en exploitatiezetel

Een statutaire zetel verwijst naar de officiële geregistreerde locatie van een bedrijf, zoals vastgelegd in de statuten van de onderneming. Het is de juridische adres van het bedrijf en is meestal waar belangrijke documenten worden ontvangen. Bij kleinere bedrijven vallen de statutaire zetel en de exploitatiezetel vaak samen. Bij grotere bedrijven of multinationale ondernemingen kunnen ze echter verschillend zijn vanwege belastingoverwegingen of toegang tot bepaalde markten.


Een exploitatiezetel verwijst naar de locatie waar de feitelijke activiteiten van het bedrijf plaatsvinden. Het is waar het bedrijf zijn dagelijkse operaties uitvoert, zoals productie, verkoop en klantenservice. Dit kan een fysieke locatie zijn zoals een kantoor, fabriek of winkel. In tegenstelling tot de statutaire zetel heeft de exploitatiezetel meestal geen directe juridische implicaties, maar het is van operationeel belang voor het bedrijf.

Virtueel kantoor

Bent u een zelfstandige en overweegt u om zich bij ons aan te sluiten? We adviseren u om een virtueel kantoor bij ons te huren. Een virtueel kantoor is ideaal voor eenmanszaken, dit komt doordat er hierbij minder juridische zaken komen kijken. Dankzij een virtueel kantoor bij Staete Vrijdaggevoel ben je altijd bereikbaar op een zakelijk adres en heb je toegang tot een professionele locatie met basisvoorzieningen om klanten te ontvangen. Het adres van Staete Vrijdaggevoel kan dienen als inschrijvingsadres bij de KBO, als postadres en zakelijk adres op je briefpapier.

Krijg uw eigen toegangssleutel

Door uw eigen toegangssleutel krijgt u 24/7 toegang tot het pand. Hierdoor kunt u altijd bij uw post. Voor de toegangssleutel betaalt u een borg, die u uiteraard terugkrijgt wanneer u de sleutel inlevert. Deze borg bedraagt €100.
maatschappelijke zetel betekenis

Maatschappelijke zetel betekenis

De statutaire zetel van een vennootschap is de officiële vestigingsplaats zoals vastgelegd in de statuten van de vennootschap. Het is de juridische thuisbasis van de onderneming en de locatie waar belangrijke administratieve en juridische documenten worden bewaard.

De zetel bepaalt welke wetgeving en jurisdictie van toepassing zijn op de vennootschap. Deze zetel kan verschillen van de locatie waar de feitelijke bedrijfsactiviteiten plaatsvinden, heeft deze een cruciale rol in de wettelijke structuur en regelgeving die van toepassing zijn op het bedrijf.

Veel gestelde vragen over een maatschappelijke zetel huren

Veelgestelde vragen algemeen

Wat is een maatschappelijke zetel / statutaire zetel?

Een maatschappelijke zetel is de officiële locatie waar een bedrijf is gevestigd volgens de wet. Dit adres wordt vastgelegd in de oprichtingsakte en andere officiële documenten van het bedrijf. Het is het juridische adres waar belangrijke correspondentie naartoe wordt gestuurd, zoals juridische documenten en belastingaanslagen. Het hoeft niet per se de plaats te zijn waar de feitelijke activiteiten van het bedrijf plaatsvinden, maar het is de locatie waar het bedrijf is geregistreerd voor juridische doeleinden.

Wat gaat mijn maatschappelijke zetel / postadres worden als ik bij jullie klant ga worden?

Het adres dat u krijgt is: Tabakvest 87, 2000 Antwerpen. Uw maatschappelijke zetel zal dus gevestigd zitten in Antwerpen (2000). Hierdoor zit u bedrijf op een van de meest prestigieuze locaties van Vlaanderen en dit gecombineerd met de beste en snelste service van België!

Wat is het verschil tussen de maatschappelijke zetel en de werkelijke zetel?

In een vennootschap moet een maatschappelijke zetel verplicht in de statuten vastleggen. Dit adres mag verschillen van de werkelijke zetel of de uitbatingszetel: dus de plek van waaruit u uw activiteiten effectief uitvoert. Zo zou men bijvoorbeeld meerdere uitbatingszetels (dan vaker filialen of vestigingen genoemd) hebben. Deze adressen moet u telkens registreren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO), maar ook een maatschappelijke zetel moet men vastleggen Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).

Wat gaat mijn statutaire zetel worden als ik bij jullie klant ga worden?

Het adres dat u krijgt is: Tabakvest 87, 2000 Antwerpen. Uw maatschappelijke zetel zit dus gevestigd op een top-A locatie in Antwerpen stad. U zit op loopafstand van het centrum, dichtbij het centraal station van Antwerpen en op steenworp afstand van voormalige pand van de Nationale Bank van België in Antwerpen.

Zit digitaliseren van de post bij de prijs inbegrepen?

Ja, we berekenen geen kosten voor digitaliseren van je post. Wellicht goed om te weten. We hebben een beveiligde SSL omgeving die volledig voldoet aan de AVG. Hierdoor is uw post altijd in goede handen bij ons.

Ik woon in het buitenland of ga in het buitenland wonen? Kan ik mijn statutaire zetel vestigen bij Staete Vrijdaggevoel?

Ja, dat kan. Staete Vrijdaggevoel is zelf ook een internationale onderneming (met tevens een vestiging in Nederland). Voldoende klanten van Vrijdaggevoel wonen bijvoorbeeld in Nederland, Frankrijk, reizen over de wereld of werken als digital nomad. U bent dus van harte welkom als klant bij Staete Vrijdaggevoel als u in het buitenland gaat wonen of al woont.

Welke rechtsvormen kunnen een maatschappelijke zetel huren?

In principe kunnen alle rechtsvormen zich vestigen bij Staete Vrijdaggevoel. De meestvoorkomende inschrijvingen zijn van volgende rechtsvormen: eenmanszaak, vennootschap onder firma (vof), coöperatieve vennootschap (cv), maatschap, besloten vennootschap (bv), vereniging, stichting, naamloze vennootschap (nv) of Ltd. Deze rechtsvormen zijn dus allemaal mogelijk. Zou u een andere rechtsvorm willen inschrijven, dan kunt u altijd even contact opnemen en kijken we graag met u mee. Let wel op. Staete Vrijdaggevoel hanteert scherpe en voordelige tarieven voor een maatschappelijke zetel / KBO-vestigingsadres. Het clienteel van Staete Vrijdaggevoel bestaat voornamelijk uit eenmanszaken of kleinschalige BV's. Wij bieden meerdere pakketten aan waarbij we het maandpakket uitsluitend aan de rechtsvorm eenmanszaak en bv's die voldoen aan de volgende kenmerken aanbieden:

- Het bedrijf heeft niet meer dan één bestuurder.

- De bestuurder is 100% aandeelhouder van het bedrijf en dit staat ook zo vermeld in het handelsregister van de KVK.

- Het bedrijf heeft geen aandelen in één of meer andere rechtspersonen (bijvoorbeeld een holdingstructuur) en participeert niet in een personenvennootschap.

Wat is het verschil tussen een maatschappelijke zetel en een exploitatiezetel?

Een maatschappelijke zetel verwijst naar de officiële geregistreerde locatie van een bedrijf, zoals vastgelegd in de statuten van de onderneming. Het is de juridische adres van het bedrijf en is meestal waar belangrijke documenten worden ontvangen.

Een exploitatiezetel verwijst naar de locatie waar de feitelijke activiteiten van het bedrijf plaatsvinden. Het is waar het bedrijf zijn dagelijkse operaties uitvoert, zoals productie, verkoop, klantenservice, enzovoort.

Veelgestelde vragen werkwijze

Ik heb meerdere bedrijven, krijg ik dan ook korting?

Ja, u krijgt korting als u meerdere bedrijven wenst in te schrijven. Als u per jaar betaald kunt u direct in de winkelwagen meerdere maatschappelijke zetels huren en verrekend de winkelwagen direct de korting. De korting kan oplopen tot maar liefst 50%! Wilt u per maand betalen, dan adviseren we om even contact met ons op te nemen.

Ik heb een eenmanszaak. Kan ik dan ook een maatschappelijke zetel huren bij Staete Vrijdaggevoel?

Ja, u kunt met een eenmanszaak uw maatschappelijke zetel vestigen bij Staete Vrijdaggevoel. Echter, wij raden aan dat u als eenmanszaak een KBO-vestigingsadres inschrijft bij ons. Het wijzigen van een KBO-vestigingsadres is eenvoudiger en hier komen minder juridische zaken bij kijken.

Ik heb een huurwoning, mag mijn statutaire zetel dan ingeschreven staan op mijn huurwoning?

Nee, u kunt uw maatschappelijke zetel niet inschrijven op een adres van een huurwoning. Als u verhuist dan verhuist uw maatschappelijke zetel niet met u mee. Hierdoor blijft uw onderneming op de huurwoning ingeschreven staan, terwijl u daar niet meer woonachtig bent. Hierdoor moet u uw maatschappelijke zetel op een andere locatie inschrijven. U kunt bij ons uw onderneming schrijven.

Wat gaat mijn KBO-vestigingsadres worden als ik een klant word bij jullie?

Als u bij ons klant wordt krijgt u dit adres: Tabakvest 87, 2000 Antwerpen. Een prestigieus adres in het centrum van Antwerpen stad. Dit adres bevindt zich op loopafstand van zowel het stadscentrum als het centraal station van Antwerpen.

Jullie bieden een inschrijfgarantie aan, wat houdt dit in?

Bij Staete Vrijdaggevoel bieden we een inschrijfgarantie. We verzekeren u dat de inschrijving van uw maatschappelijke zegel altijd slaagt. Mocht het zo zijn dat dit niet lukt, wat overigens bijna nooit voor komt, restitueren wij de volledige kosten die u heeft betaald. Hierdoor loopt u nooit het risico dat u kosten maakt en vervolgens geen gebruik kunt maken van onze diensten.

Ik zie mijn vraag er niet tussen staan, wat nu?

Natuurlijk staan we graag voor je klaar en beantwoorden we je vragen snel. Meestal reageren we binnen enkele minuten. Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen: (1) via de online chat, (2) door te bellen naar 088-4488804, of (3) door het contactformulier in te vullen op onze website.

U heeft altijd 100% inschrijfgarantie bij een statutaire zetel

Als u bij Staete Vrijdaggevoel overweegt in te schrijven dan hebben wij een inschrijfgarantie. Zou er ergens in het proces iets misgaan, dus zou u niet kunnen inschrijven of zou uw adres niet geaccepteerd worden wat doorgaans nooit gebeurt, maar zou het toch gebeuren dan heeft u aan ons geen kosten te betalen.

Wijziging maatschappelijke zetel Belgisch staatsblad


Wanneer een vennootschap in België zijn statutaire zetel wilt wijzigen, moet dit worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad. Dit is een wettelijke vereiste die vennootschappen moeten naleven om de wijziging officieel te maken.

Het Belgisch Staatsblad is het officiële publicatiekanaal voor wetgeving, koninklijke besluiten, ministeriële besluiten en andere officiële mededelingen. Door de wijziging van de maatschappelijke zetel in het Staatsblad te publiceren, wordt de informatie openbaar gemaakt en wordt de geldigheid ervan bevestigd.

De wijziging van de statutaire zetel kan verschillende redenen hebben, zoals veranderingen in het bedrijfsbeleid, verhuizing naar een andere locatie, of het optimaliseren van de bedrijfsstructuur. Het is belangrijk dat deze wijzigingen correct worden doorgevoerd en gepubliceerd om juridische duidelijkheid te verschaffen aan belanghebbenden, zoals klanten, leveranciers en andere zakelijke partners.

Vragen maatschappelijke zetel

Vragen over uw statutaire zetel?

Als u vragen heeft over het inschrijven van uw statutaire zetel bij Staete Vrijdaggevoel, dan staan wij voor u klaar. Aarzel niet, onze chat is meer dan 10 uur per dag actief en wij beantwoorden uw vragen doorgaans binnen een paar minuten. Wij staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. We begrijpen dat het inschrijven van een statutaire zetel een belangrijke en soms ingewikkelde taak kan zijn, daarom bieden we persoonlijke ondersteuning en advies op maat. Naast onze chat heeft u ook de mogelijkheid om via onze e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.

Een prestigieuze locatie in Antwerpen

✅ Prestigieuze locatie 

✅ Hartje van Antwerpen (2000)

✅ Prachtig uitzicht

✅ Loopafstand van Antwerpen-Centraal

✅ Dichtbij het oude centrum van Antwerpen

Wij zitten op een A-locatie in het hartje van Antwerpen (2000). Het is de perfecte plek om uw vennootschap in te schrijven. 
Op slechts een minuut lopen bevinden zich Hotel Botanic Sanctuary Antwerp, Louis Vuitton, Breitling en het beroemde toneelhuis. Binnen enkele minuten bereik je De Meir en de Keyserlei, het centraal station van Antwerpen, evenals de Stadsschouwburg en de zondagse vogeltjesmarkt, die ook op korte loopafstand liggen. Het gebied biedt tevens een prachtig uitzicht op het historische pand van de Nationale Bank van België en de Leopoldplaats/Leopoldstraat, die het verkeer de laatste meters naar het oude centrum van Antwerpen leidt.

Wilt u per 4 weken, half jaar of direct t/m 31-12-2024 betalen?

Wilt u liever uw inschrijving telefonisch regelen?

Plan een vrijblijvend gesprek in op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Wij staan klaar om u persoonlijk te helpen en begeleiden u door het gehele proces. Vanaf het eerste contactmoment zorgen wij ervoor dat alles soepel verloopt. Wij bieden ondersteuning en heldere uitleg bij elke stap, zodat u zonder zorgen uw zetel bij ons kunt inschrijven. Ons doel is om het proces zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken.

100% inschrijfgarantie

Maatschappelijke inschrijfgarantie
Bij Staete Vrijdaggevoel krijgt u een 100% huurgarantie. Het is dé oplossing voor het afschermen van uw privéadres en de perfecte zakelijke zetel. Lukt het niet om uw bedrijf te vestigen bij Staete Vrijdaggevoel, dan betaalt u geen kosten. U krijgt uw volledige betaling bij Vrijdaggevoel terug! Hierdoor kunt u zonder risico een aanvraag indienen voor het huren van een statutaire zetel bij ons. Geen inschrijving = geen kosten!