Wees geen vreemde, laat van je horen!

Heb jij vragen over de diensten van Staete Vrijdaggevoel. We vinden het leuk om met je in contact te komen. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden.Wees dus geen vreemde en gebruik onderstaand contactmogelijkheden om contact met ons op te nemen. Je kunt ons ook vinden, volgen en contacteren via social media!

Hoe kunnen we jou helpen?

Gebruikt de chat

Gebruik de online chat op onze website. Die kan men rechtsonder in de website vinden. De chat is dagelijks meer dan 16 uur actief en je hebt binnen enkele minuten antwoord!

Stuur ons een e-mail

Gebruik het onderstaande contactformulier. Wij reageren tijdens kantooruren doorgaans binnen 24 uur. 
e-mail sturen

03 332 01 15

Bel ons tijdens kantooruren. Wij beantwoorden graag je vragen. Maak de juiste keuze in het keuzemenu. Hiermee kunnen wij jou snel en goed helpen. Dit voorkomt ongemak.

Direct terug naar onze diensten

Maatschappelijke zetel

Kantoren & werken

Vergaderen & scholing

Stuur ons een e-mail

Contactinformatie
Staete Vrijdaggevoel
Tabakvest 87
2000 Antwerpen
info@vrijdaggevoel.be
03 332 01 15
BTW nummer: BE0803382605
Ondernemingsnummer: 0803.382.605


Openingstijden bezoekers
Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 18:30 uur
Zaterdag: 8:30 – 17:00 uur en zondag: 12:00 – 17:00 uur (alleen doorgaans net iets korter en advies is op afspraak)

Bewoners (huurders)
Altijd! Hiervoor heeft u wel een TAG-systeem nodig.

Handig om te weten

De ingang van Staete Vriijdaggevoel bevindt zich in de overdekte wandelgang / gaanderij tussen de Bourlastraat en het Tabakvest. Staete Vrijdaggevoel is gevestigd op het gelijksvloers, het halve verdiep en het eerste verdiep. In deze wandelgang / gaanderij ziet men door de raambelettering Staete Vrijdaggevoel direct zitten. In het historisch centrum (waar ook Staete Vrijdaggevoel gesitueerd is) geldt een parkeerzone waar enkel bewoners met een parkeervergunning, bepaalde vergunninghouders (zorgverstrekkers, sommige ondernemers en autodelers) en personen met een handicap op straat kunnen parkeren. De beste parkeergelegenheid is bij Parking Indigo onder de Nationale Bank van België. Wenst men toch op straat te parkeren kan dat net buiten Leinen (Britselei en Frankrijklei). De dichtsbijzijnde parkeerzone is de AN101.