Coworking Antwerpen? Coworking space in Antwerpen vanaf €69,90 p/m!

Coworking antwerpen?

Direct online een cowroking space huren in Antwerpen regen een voordelig tarief.

Outside the box

69,-

49,50

4 dagen per maand!

  • Maandelijks opzegbaar
  • Tarief blijft zolang je klant blijft

Beste keuze!

Inside the box

129,-
98,-

10 dagen per maand!

  • Maandelijks opzegbaar
  • Tarief blijft zolang je klant blijft
Limited

Part of the box

198,-
148,-
Onbeperkt per maand!
  • Maandelijks opzegbaar
  • Tarief blijft zolang je klant blijft

Flexibele werkplekken voor iedereen. Waarom Staete Vrijdaggevoel?

Staete Vrijdaggevoel biedt verschillende soorten werkplekken aan die passen bij verschillende behoeften en werkstijlen. Of u nu op zoek bent naar een stille plek om te concentreren, een ruime tafel om aan projecten te werken, of een gezellige hoek om nieuwe ideeën te brainstormen, Staete Vrijdaggevoel heeft het allemaal. Daarnaast bieden we flexibele lidmaatschapsplannen aan zodat men de vrijheid heeft om te kiezen wat het beste bij een eigen werkritme past.

Coworking spaces in Antwerpen tegen een voordelig tarief start bij Staete Vrijdaggevoel

Het vinden van de perfecte coworking space in Antwerpen, die niet alleen inspirerend is maar ook betaalbaar, kan een uitdaging zijn. Gelukkig biedt Staete Vrijdaggevoel dé oplossing voor professionals, freelancers en ondernemers die op zoek zijn naar een flexibele werkplek in een creatieve en stimulerende omgeving, zonder de hoge kosten die normaal geassocieerd worden met toplocaties in de stad. Bij Staete Vrijdaggevoel begrijpen we dat de kosten van een werkplek een belangrijke overweging zijn voor freelancers en kleine ondernemingen. Daarom hebben we een prijsbeleid ontwikkeld dat betaalbare tarieven biedt zonder in te boeten aan kwaliteit of service. Onze locatie in Antwerpen is zorgvuldig gekozen om gemakkelijke toegang te bieden aan lokale professionals, maar ook aan diegenen die van buiten de stad komen.


Ontdek zelf het verschil en begin met het creëren van uw ideale werkplek in het hart van Antwerpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw rondleiding te plannen.