Coworking Antwerpen? Coworking space in Antwerpen vanaf €69,90 p/m!

Coworking Antwerpen?

Coworking Antwerpen?

Slechts tijdelijk: profiteer nu van onze openingsdeal !

Outside the box

69,-

49,50

4 dagen per maand!

  • Maandelijks opzegbaar
  • Tarief blijft zolang je klant blijft

Beste keuze!

Inside the box

129,-
98,-

10 dagen per maand!

  • Maandelijks opzegbaar
  • Tarief blijft zolang je klant blijft
Limited

Part of the box

198,-
148,-
Onbeperkt per maand!
  • Maandelijks opzegbaar
  • Tarief blijft zolang je klant blijft

Coworking spaces in Antwerpen tegen een voordelig tarief start bij Staete Vrjdaggevoel

Zoek je een coworking waar je prettig en fijn kan werken? Een adres wat je kan gebruiken op je visitekaartjes, briefpapier of voor je website? Een vestigingsadres voor bij de Kamer van Koophandel huur je eenvoudig bij Staete Vrijdaggevoel. Het is de eenvoudigste manier om jouw privéadres af te schermen. Vrijdaggevoel werkt volledig via de richtlijnen van de KvK. Hierdoor kun je professioneel werken en ben je zeker dat je alles goed geregeld hebt. Uiteraard kan het zijn dat er vragen zijn? Je wilt natuurlijk zeker weten dat het goed gaat. Daarom kun je hier op onze website alle informatie vinden die nodig is om een juiste keuze te maken voor een KvK postadres. Zijn er toch vragen of wil je eerst even 'sparren' voor je een aanvraag gaat indienen? Neem uiteraard dan contact met ons op. Dat kan via telefoon, e-mail of de chat op onze website.

KvK vestigingsadres wijzigen of direct voor een nieuwe inschrijving?

Heb je een KvK postadres & vestigingsadres nodig? Staete Vrijdaggevoel is hierin gespecialiseerd. We bieden je al een postadres met vestigingsadres vanaf €24,90 per maand (dit is bij een jaarbetaling). Er zijn meerdere redenen om een ander vestigingsadres te nemen bij de Kamer van Koophandel. Het kan zijn dat je gewoon je privéadres wilt afschermen. Tevens kan het zijn dat je een professionele uitstraling wilt hebben voor je bedrijf. Dan is dé staete locatie van Vrijdaggevoel dé oplossing. Belangrijk is dat je moet voldoen aan belangrijke voorwaarden. 

Een van de belangrijkste voorwaarde is dat je bij je vestigingsadres je werkzaamheden moet kunnen uitvoeren. Hierin helpt en voorziet Vrijdaggevoel met vergaderruimtes, flexibele kantoren en werkplekken. Je hebt hierdoor de combinatie van een professionele uitstraling en een adres waar je de mogelijkheid hebt om te werken en te vergaderen. Zo voldoe je aan de richtlijnen van de KvK. Staete Vrijdaggevoel is ideaal geschikt voor als postadres en tevens de voordeligste plek in Nederland voor het huren van een virtueel kantoor.

Ja, ik wil een postadres aanvragen

Mag ik een postbus gebruiken als KvK postadres?

Regelmatig denken mensen dat een PostNL postbus gebruikt mag worden als vestigingsadres. Volgens de voorwaarden van de Kamer van Koophandel is dat niet mogelijk. Je mag dus ook niet een postbus gebruiken als postadres. Immers één van de regels is dat je er moet kunnen werken. De KvK zal een aanvraag met een postbus dus ook niet accepteren. Je kan daarmee dus ook niet je adres afschermen. Men moet dus een echt fysiek adres gebruiken waar men tevens ook zou kunnen werken. Hier komt de optie van een virtueel adres KvK om de hoek kijken. Wil je dus een zakelijk postadres KvK huren? Bekijk dan ook alle mogelijkheden van Staete Vrijdaggevoel. Een goedkoop KvK adres voor je bedrijf en dat al vanaf €24,90 per maand.

Voordelen van coworking bij Vrijdaggevoel

Zakelijk = zakelijk

  Scheiden van zaken en privé. Zo blijft privé ook echt privé.

Altijd je post ontvangen

Overal en altijd je post kunnen ontvangen, waar je ook bent.

Vervanging van postbus

Een goedkoop en praktisch alternatief voor de postbussen van PostNL.

In 5 simpele stappen en binnen 24 uur je KvK postadres (vestigingsadres)

Hoe vaak wens je bij ons te coworken?

100% tevredenheidsgarantie!

Bij Staete Vrijdaggevoel krijg je 100% tevredenheidsgarantie. Coworking is de oplossing voor in een prettige & aangename (werk)omgeving te werken en dat voor een voordelige maandprijs. We zijn overtuigd van onze dienstverlening. Bevalt het niet, dan betaal je geen kosten. Je krijgt je volledige betaling bij Vrijdaggevoel terug! Hierdoor kun je zonder risico een coworking van proberen. Niet tevreden = geen kosten!