Coworking Antwerpen? Coworking space in Antwerpen vanaf €69,90 p/m!
Maatschappelijke zetel huren en vergaderzalen

Coworking Antwerpen (2000)

✅ Prestigieuze locatie 

✅ Hartje van Antwerpen (2000)

✅ Eigen toegangssleutel (24/7 toegang)

✅ Op loopafstand van Antwerpen-Centraal

✅ 10 jaar ervaring in commercieel vastgoed

Welkom bij onze coworking space in het hart van Antwerpen stad, de perfecte werkplek voor freelancers, start-ups en groeiende bedrijven. Staete Vrijdaggevoel biedt verschillende soorten werkplekken aan die passen bij diverse behoeften en werkstijlen. Of u nu op zoek bent naar een stille plek om u te concentreren, een ruime tafel om aan projecten te werken of een gezellige hoek om nieuwe ideeën te brainstormen, Staete Vrijdaggevoel heeft het allemaal. Daarnaast bieden we flexibele lidmaatschapsplannen aan, zodat men de vrijheid heeft om te kiezen wat het beste bij het eigen werkritme past.

Coworking space

Outside the box

69,-

49,50

4 dagen per maand!

  • Maandelijks opzegbaar
  • Tarief blijft zolang je klant blijft

Beste keuze!

Inside the box

129,-
98,-

10 dagen per maand!

  • Maandelijks opzegbaar
  • Tarief blijft zolang je klant blijft
Limited

Part of the box

198,-
148,-
Onbeperkt per maand!
  • Maandelijks opzegbaar
  • Tarief blijft zolang je klant blijft

Coworking spaces in Antwerpen tegen een voordelig tarief

Het vinden van de perfecte coworking space in Antwerpen, die niet alleen inspirerend is maar ook betaalbaar, kan een uitdaging zijn. Gelukkig biedt Staete Vrijdaggevoel dé oplossing voor professionals, freelancers en ondernemers die op zoek zijn naar een flexibele werkplek in een creatieve en stimulerende omgeving, zonder de hoge kosten die normaal geassocieerd worden met toplocaties in de stad. Bij Staete Vrijdaggevoel begrijpen we dat de kosten van een werkplek een belangrijke overweging zijn voor freelancers en kleine ondernemingen. Daarom hebben we een prijsbeleid ontwikkeld dat betaalbare tarieven biedt zonder in te boeten aan kwaliteit of service. Onze locatie in Antwerpen is zorgvuldig gekozen om gemakkelijke toegang te bieden aan lokale professionals, maar ook aan degenen die van buiten de stad komen. Ontdek zelf het verschil en begin met het creëren van uw ideale werkplek in het hart van Antwerpen (2000). Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw rondleiding te plannen.

Wat is coworking?

Coworking is een moderne en flexibele werkvorm die de traditionele kantooromgeving vernieuwt. Het concept draait om gedeelde werkruimtes waar individuen en bedrijven samenkomen in een dynamische en inspirerende omgeving. Een van de grootste voordelen van coworking is de kans om deel uit te maken van een gemeenschap. Het delen van een werkruimte met andere professionals biedt talloze mogelijkheden voor netwerken, samenwerking en het uitwisselen van ideeën. Daarnaast zijn coworking spaces vaak uitgerust met moderne faciliteiten die bijdragen aan een productieve werkomgeving. Denk aan snelle internetverbindingen, vergaderruimtes en ook gratis koffie en thee.