Maatschappelijke zetel huren en vergaderzalen

Vergaderzaal huren Antwerpen?

✅Prestigieuze locatie 

✅Loop afstand van Antwerpen Centraal

✅Al huren vanaf €65 per dagdeel

✅24/7 toegang

✅Ideaal voor grote & kleine groepen

3

Vergaderzalen

365

Dagen per jaar te huren

24 uur

Per dag beschikbaar

Als u op zoek bent naar een geschikte vergaderruimte in Antwerpen, dan bieden we u graag de vergaderzalen bij Staete Vrijdaggevoel Antwerpen aan. Er zijn tientallen locaties beschikbaar die perfect zijn voor elke bijeenkomst, groot of klein waarin wij u proberen te faciliteren met vergaderruimtes tegen voordelige tarieven in combinatie met flexibiliteit. Het huren van een vergaderzaal is een goede optie voor bedrijven die geen permanente kantoorruimte hebben of voor bedrijven die af en toe vergaderingen hosten buiten hun eigen kantoor.

Centrale locatie in Antwerpen centrum

Vergaderruimte Antwerpen (A)

Vergaderzaal Vrijdag

10 m2 | 4 personen | €65,= per dagdeel

Vergaderruimte Antwerpen (B)

Vergaderzaal Zaterdag

16 m2 | 8 personen | €95,= per dagdeel
Vergaderruimte Antwerpen (C)

Vergaderzaal Zondag

32 m2 | 14 personen |  €145,= per dagdeel

Wanneer u een vergaderruimte huurt, is het belangrijk om na te denken over de locatie. U moet er rekening mee houden of de locatie gemakkelijk bereikbaar is voor uw gasten en of het centraal gelegen genoeg is. De beste optie is om een locatie in het centrum van Antwerpen te vinden, zodat het voor gasten gemakkelijk bereikbaar is en gemakkelijk toegang hebben tot het openbaar vervoer. Het is ook belangrijk om na te denken over de capaciteit van de vergaderzaal die u wilt huren. U moet ervoor zorgen dat de zaal groot genoeg is om alle gasten comfortabel te kunnen huisvesten. Zorg ervoor dat u rekening houdt met de stoelindeling, zodat u ervoor kunt zorgen dat er voldoende ruimte is voor iedereen.

Voordelen van vergaderen bij Staete Vrijdaggevoel

Maatschappelijke zetel stap 1

Eenvoudig reserveren

U kunt gemakkelijk online een vergaderzaal huren. Wij bieden meerdere opties aan waardoor er altijd een vergaderzaal bij zit die bij uw behoefte past. 

Maatschappelijke zetel stap 2

Afwijkende tijden mogelijk

Het is bij Staete Vrijdaggevoel ook mogelijk om buiten de normale werktijden gebruik te maken van de vergaderzalen. Door een slimme techniek heeft u 24/7 toegang tot uw vergaderzaal, ook al is er geen bezetting in het pand.
Maatschappelijke zetel stap 3

Vergaderen op een A-locatie

Staete Vrijdaggevoel bevindt zich op een top locatie in het centrum van Antwerpen. Deze locatie is eenvoudig te bereiken met de auto en het ov, het ligt namelijk op loopafstand van het centrale station van Antwerpen.
Maatschappelijke zetel stap 4

Beschikbaar in het weekend

Wilt u in het weekend komen vergaderen? Dat kan bij Staete Vrijdaggevoel! Bij ons heeft u 24/7 toegang tot de vergaderzaal. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om te vergaderen wanneer het u uitkomt.
Maatschappelijke zetel stap 5

Altijd koffie en thee

Natuurlijk krijgt u bij ons altijd gratis koffie en thee als u bij ons komt vergaderen. 

Vergaderen vanaf €65

Bent u op zoek naar een voordelige plek om te vergaderen? Bij Staete Vrijdaggevoel kunt u al vanaf €65 per dagdeel een vergaderzaal huren. Ons pand bevindt zich op een toplocatie in Antwerpen en het is op loopafstand van het openbaar vervoer. Koffie en thee zijn natuurlijk bij deze prijs inbegrepen. Wij bieden verschillende vergaderzalen aan, waardoor er altijd iets bij uw behoefte past. Als u vragen heeft over het huren van een vergaderzaal, dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via de chat. Hier krijgt u doorgaans binnen een paar minuten antwoord op uw vraag. Natuurlijk bent u welkom om eerst een keer te komen kijken voordat u een besluit neemt.

Vergaderruimte Antwerpen (A)

Vergaderzaal Vrijdag

Vergaderruimte Vrijdag biedt de perfecte setting voor kleine groepen die op zoek zijn naar een rustige en productieve vergaderomgeving. Met zijn gezellige en comfortabele inrichting is het de ideale plek om te brainstormen, discussiëren en beslissingen te nemen. Voor slechts €65 per dagdeel, kunt u deze vergaderruimte huren bij ons. Natuurlijk is de koffie en thee altijd gratis.

Vergaderruimte Antwerpen (B)

Vergaderzaal Zaterdag

Vergaderruimte Zaterdag biedt een ruimere setting voor groepen tot 8 personen, perfect voor vergaderingen, presentaties en workshops waarbij iets meer ruimte nodig is. De ruimte is uitgerust met moderne faciliteiten, waaronder een whiteboard en een projectiescherm. Vergaderruimte Zaterdag biedt de ideale omgeving om samen te werken en resultaten te bereiken. U kunt deze vergaderruimte al huren vanaf €95 per dagdeel. Koffie en thee is bij de prijs inbegrepen.

Vergaderruimte Antwerpen (C)

Vergaderzaal Zondag

Vergaderzaal Zondag is de ultieme keuze voor grotere groepen die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele omgeving om samen te komen. Met voldoende zitplaatsen voor maximaal 14 personen biedt deze ruimte alle nodige faciliteiten en voorzieningen om een succesvolle bijeenkomst te garanderen. U kunt deze vergaderzaal huren voor slechts €145 per dagdeel.

Binnen 3 stappen een vergaderzaal huren

1. Kies een vergaderruimte

Bekijk de mogelijkheden. Kies de vergaderzaal die aansluit op uw behoefte. En klik op start reservatie!

2. Vul uw gegevens in

Vul uw gegevens in en vraag de vrijblijvende offerte aan.


3. Ontvang de offerte

Na het invullen van uw gegevens en het indienen van de reservatie krijgt u van ons een vrijblijvende offerte

Veelgestelde vragen

Vergaderzaal huren algemeen

Beschadigingen & verlies

Schade aan eigendommen in het gebouw van Staete Vrijdaggevoel, veroorzaakt door de huurder of hun gasten, zal aan de huurder worden doorberekend. Staete Vrijdaggevoel aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor verloren persoonlijke eigendommen van huurders en/of hun gasten.

Wat is de maximale capaciteit voor mijn vergadering?

Onze faciliteiten omvatten vergaderruimtes van diverse groottes. Wij bieden ruimtes aan met een maximum capaciteit van 4 personen, 6 personen maar ook 16 personen. Hierdoor zit er altijd een vergaderzaal tussen die bij uw behoefte past.

Welke openingstijden worden gehanteerd voor de vergaderzalen?

De vergaderruimtes zijn normaal te reserveren van 8 tot 18 uur. Wil je buiten deze tijd of in het weekend vergaderen? Dat is geen probleem. Bij Staete Vrijdaggevoel heeft u de mogelijkheid om 24/7 een vergaderruimte te huren. Heeft u vragen over de tijden, aarzel dan niet op contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Waar kan ik mij melden bij binnenkomst?

Bezoekers van Staete Vrijdaggevoel moeten zich op de begane grond in de hal melden in overeenstemming met het calamiteitenprotocol.

Tarieven in de offerte en op de website

Alle vermelde tarieven zijn exclusief btw. Tenzij anders overeengekomen, is de standaard betalingstermijn 30 dagen na de factuurdatum. Elke aanvraag wordt afzonderlijk beoordeeld, en Staete Vrijdaggevoel behoudt zich het recht voor om een vooruitbetaling of borg te vragen.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan voor een vergaderzaal

Vergaderzaal vrijdag

Vergaderruimte Antwerpen (A)
€65,-
per dagdeel
10 m2 | 4 personen | €65,= per dagdeel

Vergaderzaal Zaterdag

Vergaderruimte Antwerpen (B)
€95,-
per dagdeel
16 m2 | 8 personen | €95,= per dagdeel

Vergaderzaal Zondag

Vergaderruimte Antwerpen (C)
€145,-
per dagdeel
32 m2 | 14 personen |  €145,= per dagdeel

Liever eerst een keer komen kijken?

Als u eerst wilt komen kijken voordat u een vergaderruimte huurt, dan bent u van harte welkom. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Of u nu op zoek bent naar een formele vergaderzaal of een meer informele setting, we zijn er om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte ruimte voor uw vergaderingen. Dus voel u vrij om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken voor een bezichtiging.