Vergaderruimte huren Antwerpen?

Vergaderzaal huren in Antwerpen huren tegen een voordelig tarief. Direct online een vergaderruimte in Antwerpen centraal reserveren.

Als u op zoek bent naar een geschikte vergaderruimte in Antwerpen, dan bieden we u graag de vergaderzalen bij Staete Vrijdaggevoel Antwerpen aan. Er zijn tientallen locaties beschikbaar die perfect zijn voor elke bijeenkomst, groot of klein waarin wij u proberen te facilliteren met vergaderruimtes tegen voordelige tarieven in combincatie met flexibilieit. Het huren van een vergaderruimte is een goede optie voor bedrijven die geen permanente kantoorruimte hebben of voor bedrijven die af en toe vergaderingen hosten buiten hun eigen kantoor. Overweeg onzer vergaderruimtes voordat u elders een vergaderzaal boekt.
Vergaderruimte Antwerpen (A)

Ruimte A

18 m2 | 6 personen |  vanaf €45,=

Vergaderruimte Antwerpen (B)

Ruimte B

23 m2 | 10 personen |  vanaf €65,=
Vergaderruimte Antwerpen (C)

Botaniek inside

40m2 | 16 personen |  vanaf €95,=

Centrale locatie in Antwerpen centrum

Wanneer u een vergaderruimte huurt, is het belangrijk om na te denken over de locatie. U moet er rekening mee houden of de locatie gemakkelijk bereikbaar is voor uw gasten en of het centraal gelegen genoeg is. Het is het beste om een locatie in het centrum van Antwerpen te vinden, zodat het voor gasten gemakkelijk bereikbaar is en gemakkelijk toegang heeft tot openbaar vervoer. Het is ook belangrijk om na te denken over de capaciteit van de vergaderzaal die u wilt huren. U moet ervoor zorgen dat de zaal groot genoeg is om alle gasten comfortabel te kunnen huisvesten. Zorg ervoor dat u rekening houdt met de stoelindeling, zodat u ervoor kunt zorgen dat er voldoende ruimte is voor iedereen.